Servicii

INTERIOARE

Este important ca locul in care traiesti, in care lucrezi sau iti petreci timpul cu prietenii sa te faca se te simti in largul tau. Dar cu tu ca persoana, ca o familie sau ca un grup de lucru te schimbi in noi situatii, asa se intampla si cu mediul si cu dorintele tale.

Cand e vorba de locuinta ta, iti poti dori sa iti rearanjezi toate camerele ca un tetris sau pur si simplu sa dai un nou look unui balcon uitat. Daca e vorba de locul unde lucrezi, poti vrea sa il reorganizezi ca sa acomodeze mai multi oameni sau sa il face mai modern.

Dar vrei ceva curat – fara praf si pereti daramati. Nu e tot timpul nevoie sa te dai peste cap ca sa fii in pas cu noul “tu”. Noi iti livram idei proaspete, proiectam si avem grija de mobilierul fix si te ajutam sa alegi unul cu unul cele mai noi lucrari de interior.

HOME OFFICE si OAZA DE LA BLOC.     Alte IDEI care ne plac.

REABILITARI/MODERNIZARI

In anumite situatii, daca traiesti de mult intr-o locuinta de care iti este inca drag, daca te mutati intr-un apartament cu iz istoric sau intr-o locatie pe care vrei sa o remodelezi, simpla reorganizare sau redecorare a spatiului nu mai este suficienta. Reabilitarea si modernizarea anumitor zone din casa sau din spatial de birou iti aduc mai mult comfort, mai putini bani dati pe intretinere si un plus de stil.

Imbunatatirea izolatiei termice si fonice catre exterior sau intre spatiile interioare, introducerea de noi utilitati sau modernizarea bucatariei, reimpartirea unui spatiu mare sau adaptarea unor locatii pentru varstnici – acestea sunt unele din optiunile care sunt la indemana. Lucrul va fi ceva mai zgomotos si plin de praf dar nu afecteaza structura si are nevoie de mai putina birocratie.

Pe langa comfortul mai ridicat pe care il ofera, astfel de lucrari cresc si valoare respectivei proprietati si o fac mai atractiva de vandut sau inchiriat. Noi iti livram solutiile cele mai durabile si modalitatile eficiente in care sa iti innoiesti utilitatile intr-o maniera eleganta.

IDEI care ne plac

CONVERSII

Daca ai in casa ori prin apropiere un loc nevalorificat ori ai ocazia sa intri in posesia unui spatiu nefolosit acest lucru se poade dovedi o ocazie minunata sa creezi un nou spatiu de locuit sau ambient de lucru. Un astfel de loc poate fi mic precum un pod, un garaj sau o anexa in curte, sau ceva mai substantial ca un fost depozit.

Poti transforma un pod intr-un nou dormitor sau intr-un birou, un garaj intr-un studiou de repetitii sau un hambar intr-o casa de oaspeti. Poti transforma o casa veche in birouri de lux sau te poti decide sa deschizi acea brutarie artizanala la care tot visezi. Posibilitatile sunt nenumarate.

De cele mai multe ori, chiar cand e vorba de un spatiu din casa ta, va fi nevoie de introducerea sau schimbarea unor elemente structurale, de noi utilitati si de restaurarea partial a unor elemente interioare si exterioare precum acoperisuri si pereti.

Trebuie cantarite optiunile, dar o astfel de interventie se poate dovedi a fi mai durabila si plina de caracter decat o constructie noua. Te ajutam in evaluarea posibilitatilor si in dezvoltarea unui proiect care sa aduca cele mai practice si captivante imbinari intre vechi si nou.

IDEI care ne plac

EXTINDERI/ADITII

IDEI care ne plac

CONSTRUCTII NOI

Sa iti construiesti casa ta este o calatorie, o descoperire. E o ocazie cu care iti definesti relatia ta cu lumea din jur, cu familia si cu tine insuti. Cand te duci acasa, te duci la mai mult decat la o “locuinta cu doua etaje, pentru cinci persoane, cu garaj si piscina”. O casa este mult mai mult decat suma unor parti. Pentru ca esti unic, asa ar trebui sa fie si casa ta.

Cand construiesti de la zero trebuie sa iei in considerare niste aspecte care sunt cel mai des mai simple si mai la indemana decat atunci cand lucrezi cu o constructie existenta. De exemplu sunt mai putine compromisuri de facut date de starea si forma spatiilor care sunt deja cinstruite. Asa ca fii pregatit sa te lasi sa doresti.

Insa a avea mai putine constrangeri te poate lasa un pic pierdut. Pentru a te ajuta sa ai o idee despre cativa pasi de baza la care sa te gandesti urmeaza aces link catre blogul nostru.

Cand alegi sa parcurgi aceasta calatorie spre o casa noua cu noi, ea va fi una mai placuta, mai productiva si pur si simplu mai buna per ansamblu. Ingredientul de baza al colaborarii este preocuparea, grija fata de ce si cum se construieste.

LOCUIRE SUBTIRE, LOCUIND IN LIPSCANI.    Alte IDEI care ne plac

CAMERE DE COPII

Fiecare copil merita cea mai incantatoare camera din casa. Doar este locul unde se fauresc amintirile. In acelasi timp, o amenajare cu gust nu trebuie sa se opreasca pe pragul lor. Noi va ajutam sa creati un spatiu inspirat de imginatia copiilor care sa fie in acelasi timp in ton cu stilul vostru.

Stim ca atunci cand vine vorba de mica lor lume, expertii sunt chiar copiii. Chiar daca e vorba de un pusti de 3 ani, de o adolescenta, de un copil unic sau de o casa plina, camerele lor trebuie sa le respecte personalitatea. Asa ca gandim ca niste copii – jucaus, accesibil, traznit. Stim insa ca ei se razgandesc, cresc, se schimba. Asa ca gandim ca niste adulti – practic, flexibil, in siguranta.

V-ATI-ASCUNSELEA.            Alte IDEI care ne plac