Proces

Cum functioneaza

CONSULTANTA

Aveti la dispozitie un spatiu, o cladire ori pur si simplu dorinta si posibilitatea de a construi si ati dori sa aflati ce variante s-ar putea aborda in respectivul loc. Stiti ce vreti (sau ce nu vreti), dar nu stiti exact cum sa formulati acest lucru sau cum poate arata si daca este posibil. Noi va aratam optiunile dintr-o perspectiva profesionala si va ajutam sa va formati o idee mai clara despre cum puteti avansa. Contactati-ne pentru o INTALNIRE INFORMATIVA

DEZVOLTAREA PROIECTULUI

Acum aveti o idee despre directia in care doriti sa o luati. Din acest moment, alocand timp pentru a intelege si balansa atat dorintele cat si nevoile dumneavoastra incepem sa conturam ideile intr-un design cat mai exact. Astfel propunerea devine din ce in ce mai pragmatica si se va finaliza cu un proiect precis.

DETALIERE

Cand este vorba de un costum croit pe masura, eleganta si calitatea se vad in detalii. La fel si intr-un proiect croit pe masura, alocam multa atentie dezvoltarii detaliilor pentru a pastra ideea designului si a imbogatii calitatea spatiului construit.

MONITORIZARE

Este important ca ceea ce este gandit si proiectat sa se materializeze in constructie consecvent si cu aceeasi calitate.Pentru ca promovam si practicam un standard inalt in proiectarea si executia proiectelor, ne propunem sa urmarim cu atentie evolutia procesului constructiv.