SCOALA SI SALA DE SPORT

Concurs pentru o scoala cu sala de sport in Romont, Elvetia franceza

In colaborare cu arh Bogdan Mihaila

Proiectul urmareste amplasarea pe sit a celor doua volume astfel incat accesul la acestea sa fie usor si relationarea dinte cele doua spatii exterioare principale, curtea acoperita si cea descoperita, pentru a le articula armonios cu functiunile scolii si cu vecinatatile.
Legatura intre sala de sport si scoala se face diferit in functie de etajul curent, astfel raspunzand intr-o manieri adecvati accesului elevilor si accesului persoanelor externe.
Holurile scolii sunt generoase, limitate de suprafete vitrate ample care creaz√£ puternice legaturi vizuale intre exterior si interior.
Accesul persoanelor cu mobilitate redus√£ este permis in toate spatiile complexului si solutiile tehnice propuse pentru realizarea constructiei urmaresc reducerea la minim a consumului de energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *