scroll

CINE SUNTEM

Birou mic cu abilitati mari

Suntem doua arhitecte care am terminat impreuna studiile in Elvetia. Dupa obtinerea diplomei am ales amandoua sa lucram un timp in strainatate (Elvetia, respectiv Portugalia) pentru a ne largi in continuare perspectiva asupra arhitecturii contemporane europene si a tehnicilor constructive atat de ultima ora cat si a celor traditionale. Ne-am intors ulterior in tara unde sustinem o dezvoltare sanatoasa a arhitecturii autohtone prin practica dar si prin activitatea didactica.In viziunea noastra arhitectura este croita pe masura utilizatorului, a timpului si a locului. Pentru noi este important ca oamenii sa se simta bine in locurile pe care le cream si sa fie mandri de ele. De aceea incurajam lucrul direct si interactiv cu clientii nostri si promovam lucrul de calitate, atentia asupra detaliilor si solutiile sustenabile

Servicii

Interioare

Este important ca locul in care traiesti, in care lucrezi sau iti petreci timpul cu prietenii sa te faca se te simti in largul tau. Noi iti livram idei proaspete, proiectam si avem grija de mobilierul fix si te ajutam sa alegi una cate una cele mai noi lucrari de interior.

Reabilitare

In anumite situatii, simpla reorganizare sau redecorare a spatiului nu mai este suficienta. Reabilitarea si modernizarea anumitor zone din casa sau din spatiul de birou iti aduc mai mult comfort, mai putini bani dati pe intretinere si un plus de stil.Noi iti livram solutiile cele mai durabile si modalitatile eficiente in care sa iti innoiesti utilitatile intr-o maniera eleganta.

Reconversie

Daca ai in casa ori prin apropiere un loc nevalorificat ori ai ocazia sa intri in posesia unui spatiu nefolosit acest lucru se poade dovedi o ocazie minunata sa creezi un nou spatiu de locuit sau ambient de lucru. Trebuie cantarite optiunile, dar o astfel de interventie se poate dovedi a fi mai durabila si plina de farmec decat o constructie noua. Te ajutam in evaluarea posibilitatilor si in dezvoltarea unui proiect care sa aduca cele mai practice si captivante imbinari intre vechi si nou.

Constructii noi

Sa iti construiesti casa ta este o calatorie, o descoperire. Cand te duci acasa, te duci la mai mult decat la o “locuinta cu doua etaje, pentru cinci persoane, cu garaj si piscina”. O casa este mult mai mult decat suma unor parti. Pentru ca esti unic, asa ar trebui sa fie si casa ta. Cand alegi sa parcurgi aceasta calatorie spre o casa noua cu noi, ea va fi una mai placuta, mai productiva si pur si simplu mai buna per ansamblu. Ingredientul de baza al colaborarii este preocuparea, grija fata de ce si cum se construieste.

Camere de copii

Fiecare copil merita cea mai incantatoare camera din casa. Doar este locul unde se fauresc amintirile. In acelasi timp, o amenajare cu gust nu trebuie sa se opreasca pe pragul usii lor. Noi va ajutam sa creati un spatiu inspirat de imginatia copiilor care sa fie in acelasi timp in ton cu stilul vostru.

Cum functioneaza

Pas cu pas

Consultanta

Aveti la dispozitie un spatiu, o cladire ori pur si simplu dorinta si posibilitatea de a construi si ati dori sa aflati ce variante s-ar putea aborda in respectivul loc. Stiti ce vreti (sau ce nu vreti), dar nu stiti exact cum sa formulati acest lucru sau cum poate arata si daca este posibil. Noi va aratam optiunile dintr-o perspectiva profesionala si va ajutam sa va formati o idee mai clara despre cum puteti avansa. Contactati-ne pentru o INTALNIRE INFORMATIVA

Dezvoltarea proiectului

Acum aveti o idee despre directia in care doriti sa o luati. Din acest moment, alocand timp pentru a intelege si balansa atat dorintele cat si nevoile dumneavoastra incepem sa conturam ideile intr-un design cat mai exact. Astfel propunerea devine din ce in ce mai pragmatica si se va finaliza cu un proiect precis.

Detaliere

Cand este vorba de un costum croit pe masura, eleganta si calitatea se vad in detalii. La fel si intr-un proiect croit pe masura, alocam multa atentie dezvoltarii detaliilor pentru a pastra ideea designului si a imbogatii calitatea spatiului construit.

Monitorizare

Este important ca ceea ce este gandit si proiectat sa se materializeze in constructie consecvent si cu aceeasi calitate. Pentru ca promovam si practicam un standard inalt in proiectarea si executia proiectelor, ne propunem sa urmarim cu atentie evolutia procesului constructiv.

EFICACE & ACCESIBIL

Stim ca lucrurile elegante nu sunt neaparat cele mai scumpe. Stim ca cele mai ieftine optiuni nu sunt neaparat cele mai economice pe termen lung.Sustinem si practicam un standard inalt in proiectarea si executia proiectelor. De aceea punem accent pe variante de solutii sustenabile si eficace.

LUCRARILE NOASTRE

SOLUTII CROITE PE MASURA

CASUTA DIN LUMINIS

HOME-OFFICE

JOC LA DUBLU

V-ATI-ASCUNSELEA

DORMITOR CU SURPRIZE

SCOALA SI SALA DE SPORT

LOCUIRE SUBTIRE

LOCUIND IN LIPSCANI

MICA OAZA DE LA BLOC

CONCEPT LOBBY

CENTRU SOCIAL

IMPROSPATARE

SPATIU PUBLIC

SUBSEMNATELE

ILINCA MAICAN

http://arch2measure.ro/wp-content/uploads/2015/12/ILINCA-MAICAN.pngMaster of Science in Architecture. Membra OAR si acreditata de SIA. Peste 5 ani de experiență de lucru in Elveția si Olanda.

ANCA-MARIA PASARIN-FERREIRA-GARCIA DE ALMEIDA

http://arch2measure.ro/wp-content/uploads/2015/12/ANCA-MARIA-320x320.png

Master of Science in Architecture. Master in arhitectura sustenabila al facultății din Lisabona. Membra OAR. Peste 3 ani de experiență în Franța și Portugalia. PhD Asistent Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu„, București.

CONTACTEAZA-NE

NR. TELEFON

+40 723387911
+40 745086322

ADRESA

Str. Carol Davila 105-107, 050453, Bucuresti, Romania